Corona tijd

Ben ik de enige die Corona stiekem best chill vind? Niet het virus zelf natuurlijk en al die mensen die er ziek van worden of zelfs aan overlijden. En natuurlijk ook niet de shit waar ondernemers tegen aanlopen. Of al die extra (lastige) diensten van mensen in de zorg. Of al die lieve mensen die in de risicogroep zitten en geen visite mochten ontvangen.. En al die vakanties die niet door zijn gegaan en al die kinderen die thuis moesten blijven bij ouders die tegelijkertijd moesten werken. Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel dus niet dat Corona zelf chill is maar ik beodel de Corona tijd. En dan vooral nu, nu we zo’n beetje tussen lock down en free to go in zitten.

 

Alles tegelijk

Maar ja die 3 verjaardagen, bijvoorbeeld, die allemaal in één weekend gevierd moeten worden heb ik dus echt ff niet gemist. Nu langzaamaan alles weer voorzichtig gevierd gaat worden vliegen de uitnodigingen ons weer om de oren. En dan onze eigen verjaardag, Kes werd op 15 maart 1 jaar. Dat was precies in dat penibele weekend. Weet je nog? Ik mocht al niet meer naar het werk komen maar officieel waren we nog niet in lock down.

 

Halve verjaardag

Dus de twijfel was groot, vieren we het nou wel, niet, wel, niet.. Uiteindelijk hebben we het half gevierd, alleen met de gezinnen van beide opa’s en oma’s zeg maar. En dat was me toch even een partijtje een heel fijn en heel ontspannen partijtje! Het zou best eens kunnen dat we dit de komende 3 jaar zo houden. En, leuke bijkomstigheid, van cadeautjes in de tuin leggen had toen nog niemand gehoord dus ons huis was eens een keertje geen speelgoed paradijs na een verjaardag.

 

XOXO

Hey en wat denk je van het kussen? Ik ben best een behoorlijke kusser hoor, ik deel ze graag uit zeg maar. Maar het liefste wel aan mensen waar ik zelf voor kies. Niet aan Jan en alleman. Hetzelfde geldt voor knuffelen. Een goeie knuffel op zijn tijd heb ik zeer zeker nodig. Tijdens de heftigste Corona tijd miste ik de knuffels van mijn moeder en besties echt enorm. Maar er zijn ook mensen waarvan ik ze niet heb gemist.

 

Goud

Oh en dan nog het thuiswerken! In mijn geval dan. Heerlijk hoor af en toe naar kantoor en echt super fijn om collega’s weer eens live te zien in plaats van alleen maar via het scherm. Maar thuis ben ik net zo efficient en productief, ik denk zelfs wel meer! En geen reistijd, kindjes relaxt naar de oppas. Joh, die rust die erbij komt kijken als ik thuiswerk.. Dat is echt goud waard.

 

Rare keel

Ik vind het stiekem dus wel fijn dat ik “Corona” kan inzetten als ik geen zin heb in drie verjaardagen in één weekend. Want met een beetje snot of met een klein hoestje ben je tenslotte niet welkom, nou is het namelijk zo dat ik al gauw een raar dingetje in mijn keel voel. En ja die kinderen he, zo snel snot. En ze niezen trouwens wat af, altijd.

 

Stay safe

En tja, ga ik wel naar het werk of naar een feestje en moet er gekust of geknuffeld worden met iemand waar ik niet zo’n zin in heb.. Geen risico’s! Dat begrijpen we echt allemaal wel toch? Stay safe, ook nu!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *