Verslaafd

Ik was meerdere keren gewaarschuwd; “Kijk uit! Het is verslavend!” Van alle kanten kreeg ik te horen dat als je er eenmaal aan begint dat je er niet meer mee kunt stoppen. En het blijkt dat ze gelijk hebben.. Ik wil het steeds vaker en ik wil er ook steeds meer over weten. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ik gebruik nu dus elke dag.. En mijn kinderen ook! Of eigenlijk vooral Cis.

 

Expert

De rollertjes van de oliën mevrouw, zo noemen we haar, zijn verslavend. In werkelijkheid heet ze trouwens gewoon Karin. Karin is van “Something to do with oils” ze heeft verstand van etherische oliën. Karin kampte zelf al lange tijd met fysieke pijn, ze gebruikte dagelijks medicijnen en kon niet meer werken. Iets wat haar vreselijk frustreerde.. Via haar dochter kwam ze in contact met de essential oils van Young Living en is ze zich er meer en meer in gaan verdiepen. Inmiddels is ze een expert! Al zal ze zelf te bescheiden zijn om dat toe te geven.

Vriendelijk en open

Etherische olie, klinkt een beetje hekserig toch? Hoe kan een olie je nou helpen? Ha! Ik heb nieuws voor je.. Het kan! Doordat Karin dagelijks gebruik maakt van mengsels van de oliën hoeft ze geen medicijnen meer te gebruiken. En door die boost heeft ze een nieuw doel in haar leven, je raadt het al zeker? Ze wil graag andere mensen helpen door middel van de oliën. Zo heeft ze mij ook benaderd, heel vriendelijk, heel open en als ik er geen zin in had was dat ook helemaal prima. Het was naar aanleiding van een blog waarin ik schreef dat ik me de hele tijd zo opgejaagd voelde..

 

Heerlijke geur

Ik wilde wel.. Ik voelde me zo rot op dat moment! Ik sprak met haar af, ze stond al in de deuropening toen ik aan kwam lopen en een heerlijke geur kwam me tegemoet. Wat een lieve vrouw, ik nam plaats en voelde mij direct op mijn gemak. Kreeg een kopje thee met een zelfgemaakte lekkernij en het scannen kon beginnen. Ik moest mijn hand om een soort metalen handvat leggen en die was verbonden met haar tablet. Na ongeveer een halve minuut kreeg Karin door op haar tablet welke oliën voor mij goed zouden kunnen werken.

 

Diffuser

Goed, dat was dus de eerste keer. Ik ging naar huis met een arsenaal aan oliën die ik voor verschillende doeleinden kon inzetten. Ze had meteen ook even wat voor Cis en Kes gemaakt. Zo lief! Inmiddels ben ik er al meerdere keren geweest. In mijn eentje, maar ook een keer met mijn nichtje van 10 en ondertussen heeft Cis ook een scan gehad. Op haar kamer staat nu een diffuser, daar kun je water en wat druppeltjes olie in doen en dan heb je de geur van de olie om je heen die je op dat moment goed kunt gebruiken of waar je gewoon zin in hebt. Cis haar diffuser is een uiltje, zo tof!

Voorbeeld

Gewrichtspijn, buikpijn, onrust, hoofdpijn, verdriet.. whatever! Echt je kun het zo gek niet bedenken of je kunt het fiksen met de oliën. Om je een voorbeeld te geven, hier even een greep uit de oliemengsels die Karin inmiddels al voor ons gemaakt heeft:

 

 • Een roller met olie tegen hoofdpijn voor mij
 • Een crème met olie om te smeren op de benen van Cis tegen de groeipijn
 • Een olie om aan te ruiken voor Kes om rustig te worden
 • Een spray met olie om de muggen uit Cis haar kamer te houden
 • Een roller met olie om de weerstand van Cis te verhogen
 • Een roller met olie om te gebruiken voor op Cis haar buik als ze iets spannend vind
 • Een armbandje voor Cis met een steentje waar ze een olie op kan druppelen tegen te veel prikkels
 • Een roller met olie om te gebruiken op een pijnlijke plek in mijn schouder
 • Een potje zout met olie om de muggen uit Kes zijn kamer te houden
 • Een roller met olie om te gebruiken op mijn borst voor als ik me verdrietig voel
 • Voor Cis en Kes een roller met olie om te gebruiken voor jeukende muggenbulten

 

Starterskit

In het weekend tussen kerst en oud en nieuw kreeg Cis een dubbele oorontsteking, super sneu natuurlijk! Ik neem dan tegenwoordig gelijk contact op met Karin, zij weet altijd wel een mengsel om te gebruiken. Als je in het bezit van de starterskit bent dan kun je al mooie mengsels maken met die oliën. Soms is er nog iets extra’s nodig wat ik niet heb maar dan heeft Karin het meestal wel in huis. Ze staat, als het even kan, altijd paraat om te helpen en adviseren.

Delen

Nou eigenlijk wilde ik dit gewoon heel graag met je delen, niet omdat ik er wat voor krijg trouwens. Ik bedoel ik heb genoeg van Karin gekregen maar ik krijg niet meer dan wat jij zou krijgen. Ik vertel je dit vooral omdat ik dus echt geen flauw idee had dat dit zo werkte. En nu ik het weet, zou ik zo graag willen dat ik het eerder had geweten. Dus bij deze, dan weet jij het dus even!

 

Telefoon nummer

Ga eens langs bij Karin, een scan kost maar een tientje:

Karin Waag

“Something To Do With Oils”

Telefoon nummer: 0610105644 (appen kan ook)

 

Cistagram

Oh en volg Cis op Instagram, haar account heet “cissentialolis

We zullen daar zo vaak mogelijk delen wat we precies aan oliën gebruiken en waarvoor.

Heb jij al een fijn mengsel? Let us know!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *