Het gaat me steeds beter af; “zijn wie ik ben” En ik kan je zeggen dat het een hoop rust geeft. Waar ik “vroeger” weleens mijn tong afbeet als ik het niet eens was met een ander geef ik nu steeds vaker zomaar mijn eigen ongezouten mening. En waar ik vroeger bang was voor onenigheid of rare gezichten (Tjee, ja want jeetje.. stel nou dat ze me stom vinden om mijn mening..) blijkt dat er juist vaak hele mooie gesprekken uitkomen als ik gewoon zeg wat ik vind.

Nu ik er zelf zo mee bezig ben let ik ook meer op anderen. En het is zo leuk en mooi om te zien als iemand volledig zichzelf is. Dat vind ik prachtige mensen, ze zijn puur, echt, no-nonsense! Ik hou er van 🙂 Draag je eigen stijl, doe gek als jij daar zin in hebt en laat je mening gelden wanneer jij denkt dat het belangrijk is. Het is fijn om dat niet alleen te zeggen maar ook echt toe te passen als het om mezelf gaat. Daardoor zie ik ook steeds duidelijker dat het klopt als een bus dat echte schoonheid van binnen zit. Tuurlijk wist ik dat allang, vooral als het om anderen gaat dan. Nu nog “even” toepassen op mezelf 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *