Blog#85

Hoi! Geen zorgen hoor, ik leef nog! Wel ontzettend leuk en lief om te horen dat mijn blogs en vlogs gemist worden als ik even niets plaats. Dus bij deze, mijn welgemeende excuses! Sorry dat je zo lang hebt moeten wachten op iets nieuws.

 

Niet stil gezeten

Maar ik ben weer terug, alive and kicking! Ik had deze ongeplande break blijkbaar eventjes nodig om op adem te komen. Ik heb heus niet stil gezeten hoor, nee dat kon ik helaas niet. Maar ik heb wel even een buffertje opgebouwd. Er staan nu wat blogjes en vlogjes in de wachtrij zodat de wekelijkse druk ietsje minder is. Dat voelt heel fijn en relaxt!

 

Paniekaanval

Het feit dat ik aan de Valeriaan tabletjes zat en dat ik desondanks een paniekaanval kreeg midden op een festivalterrein waren voor mij een enorme eyeopener. Even “pas op de plaats” want niemand heeft er natuurlijk iets aan als ik straks met een burn-out thuis zou komen te zitten. Jeetje, ik moet er niet aan denken!

 

Stiekem janken

Helaas moest ik wel kiezen om even te minderen met datgene wat ik nou juist zo graag doe! Dat was wel even ontzettend stom. Ik kon wel janken.. en dat heb ik dus ook maar gewoon even een paar keer gedaan. Wel stiekem natuurlijk want dat “kwetsbaar opstellen” lijkt wel nog veel minder goed te gaan als het nou juist wel nodig is. Sorry Nick..

 

Onnadenkend

De laatste keer dat ik onnadenkend voor de TV had gehangen of met een boek op de bank zat was veel te lang geleden. Ik praat dan echt over maanden, zo stom dat ik al die tijd geen echte tijd voor mezelf had gepland. Altijd als ik tijd voor mezelf had “moest” ik dingen regelen, mensen bellen, afspraken maken of verzetten, schrijven of editen.

 

Gierende gevoel

Maar hé, ik ben er weer. De leftovers van de rustgevende tabletjes liggen in de rommel la en het onrustige en gejaagde gevoel dat continue door mijn lijf gierde is gelukkig véél minder. Zo vreselijk dat gevoel, afschuwelijk dat kende ik nog niet. En ik heb besloten het hier ook bij te laten, zo wil ik me echt never nooit meer voelen.

 

Schijt aan de was

Dus ik plan bewust vrije uurtjes en dan hoef ik dus ook echt even helemaal niks van mezelf. Schijt aan de 7 wasjes die er dan eventueel liggen. En het mag me dan echt niet boeien dat ik eigenlijk nog mijn nagels moet lakken. En ja sorry lieve vriendin, ik kan nu echt even geen bakkie doen samen. Oh en ja, die nieuwste vlog dus.. die moet helaas ook eventjes wachten.

 

Ietsje meer speling

En verder ga ik het dus allemaal iets relaxter doen, niet meer “per se, wat er ook gebeurt” elke week een blog én een vlog maar gewoon zoals het uitkomt. Nee, no worries! Ook weer niet zoals de afgelopen weken natuurlijk. Maar gewoon ietsje vrijer, ietsje meer speling. Op zich is het wel de bedoeling dat ik wat minder ga werken bij Syngenta, dus dan kan ik weer maximaal knallen met vloggen en bloggen. Ik kijk er naar uit! Jij ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *