Depressie, burn-out, stoornis.. Tegenwoordig kunnen we het daar gelukkig ‘gewoon’ met elkaar over hebben.

Toch vind ik het echt héél spannend om deze vlog met je te delen. Mezelf kwetsbaar opstellen is en blijft nog steeds een dingetje.

Om mijn eetstoornis te overwinnen zit ik in therapie en in deze vlog laat ik je zien hoe het er in zo’n sessie aan toe gaat. Jep, compleet met trillende onderlip..

Hoe spannend ik het ook vind tóch voel ik heel erg de behoefte om dit met je te delen. Misschien help ik met deze vlog wel iemand om de stap naar een therapeut of coach te zetten? Of misschien realiseer je je hierdoor wel dat uiteindelijk echt niemand met smart zit te wachten op een depressie een stoornis of een burn-out. En misschien kijk je nu wel ietsje anders naar die collega of vriendin die je eigenlijk altijd wat zwaar op de hand vindt? En vooral wil ik ook héél graag duidelijk maken dat ‘raar’ eigenlijk gewoon ‘gewoon’ is.

1 antwoord
 1. Corina
  Corina zegt:

  Hoi Kim,
  Super stoer dat je dit doet!
  Ik heb in de kraamweek van jullie dochter een paar dagen bij mogen springen en heb jou toen als een warm en spontaan persoon ‘leren kennen’. Ik volg je berichtjes zo nu en dan op fb, heel stoer hoe je dit doet! Zet m op!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *