Blog #70

Ken je die mop van die leuke groep mensen die samen naar de sneeuw gingen? Ze gingen niet! Waar ik vorige week nog zo enthousiast was over ons geplande uitje naar de sneeuw kan ik je nu melden dat het niet doorgaat..

 

Verspillen

Zo verschrikkelijk balen! Nick heeft namelijk zijn achillespees afgescheurd. Tsja, en natuurlijk zou ik heus wel zonder hem kunnen gaan! We gaan immers met een fantastisch leuke groep.. Maar ja, om nou mijn (vakantie)dagen zonder Cis én zonder hem te verspillen.. Nee, dat voelt niet helemaal goed.

 

Gips

De wintersport is dus geannuleerd.. Shit zeg! Dubbel shit voor Nick natuurlijk, de arme schat baalt nog 20 keer harder dan ik. Hij heeft verschillende uitjes moeten afzeggen en moet ook nog eens weken met zijn gegipste been omhoog.

 

Clown

Maar het is dus ook best wel een beetje shit voor mij.. Niet alleen omdat ik niet op wintersport ga, maar ook omdat ik nu bij al mijn uitjes moet kijken of ik een oppas kan vinden. Die 2 jarige (clini)clown van ons is heerlijk entertainment maar niet echt handig als je niet zo mobiel bent.

 

Zielig

En het is ook shit voor mij dat ik thuis nu alles alleen moet doen. Plus dat ik Nick natuurlijk ook nog liefdevol wil verzorgen! Alle reden voor mij dus om héél zielig te zijn.. En alle reden voor mij dus om de gezonde keuzes weer geleidelijk aan over te laten gaan in de ongezondere keuzes.. Oh oh oh! Dit gaat niet goed, ik val weer in die slachtofferrol.. want:

 

• Aaaah shit ik ga niet op wintersport, nu heb ik dus niks meer om fit voor te moeten zijn..

• Pfff, ik moet echt alles alleen doen. Laten we maar wat makkelijks gaan eten, pannenkoeken ofzo..

• Huh? Zie ik daar nou al paaseitjes liggen? Ah die neem ik mee voor Nick, hij ligt er zo sneu bij..

• Misschien kan ik meteen wat lekkers meenemen voor vanavond, ga ik lekker naast ‘m liggen..

• Oh ik ga even niet wandelen in mijn pauze hoor! Ik moet echt boodschappen doen en anders moet ik dat na mijn werk doen en dan is Nick zo lang alleen..

• Nick houdt van shoarma, laten we dat maar gaan eten want hij is al zo zielig..

 

Tjeemigt.. wat triest! En hilarisch eigenlijk.. Ik heb hieronder opgeschreven wat ik namelijk eigenlijk écht denk:

 

• Aaaah shit ik ga niet op wintersport, nu heb ik dus niks meer om fit voor te moeten zijn..

Het lukt me maar niet om een compleet gezonde levensstijl aan te nemen

• Pfff, ik moet echt alles alleen doen. Laten we maar wat makkelijks gaan eten, pannenkoeken ofzo..

Ik heb trek in pannenkoeken

• Huh? Zie ik daar nou al paaseitjes liggen? Ah die neem ik mee voor Nick, hij ligt er zo sneu bij..

Noh lekker Paaseitjes! Ze zijn er weer! Nick lust ze niet, maar ik wel!

• Misschien kan ik meteen wat lekkers meenemen voor vanavond, ga ik lekker naast ‘m liggen..

Ik wil vanavond niks doen en vreten (wie er ook naast me ligt)

• Oh ik ga even niet wandelen in mijn pauze hoor! Ik moet echt boodschappen doen en anders moet ik dat na mijn werk doen en dan is Nick zo lang alleen..

Ik heb geen zin om te bewegen

• Nick houdt van shoarma, laten we dat maar gaan eten want hij is al zo zielig..

Ik heb geen zin om te koken

 

Wish me luck! Ohja en Nick natuurlijk ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *