Blog #67

Joe! Deel 1 is voorbij.. Man man wat een gefeest! De kerst begon voor mij eigenlijk al op vrijdag want om tijdens de feestdagen goed voor de dag te komen hadden mijn vriendin en ik een make-up workshop geboekt. Wat was het leuk en leerzaam! En omdat we er daarna uiteraard fabulous uitzagen met onze spetterende gezichtjes vonden we dat we onszelf even moesten laten zien in de stad.

 

Fantastische wijnen

We kozen voor een top restaurant en hebben ons heerlijk in de watten laten leggen. Fantastisch eten en fantastische wijnen.. En toen was het dus nog maar vrijdag! Zaterdag moest ik, met mijn redelijk brakke kop, nog even wat laatste cadeautjes scoren en op kinderverjaardag. ’s Avonds hadden we een leuk feest met vrienden. De he-le nacht lang.. Totdat mijn voeten zeer deden van het dansen!

 

Chips

Het zal je niet verbazen dat we zondag allebei katerig waren.. En je weet zelf.. Als je een kater hebt ga je..? Inderdaad! Eten! En dan vooral slecht eten natuurlijk.. want een zak chips open trekken is natuurlijk veel makkelijker dan een broodje gezond in elkaar zetten. Ook was er nog taart die dag! Cis haar grote vriend en neefje werd 2 jaar!

 

Kerstkransjes

Goed.. En toen was het dus nog maar zondag en moesten de kerstdagen nog beginnen! Men! Hoe ging ik dit in godsnaam overleven?! Eerste kerstdag begon relaxed, lekker met zijn drietjes thuis. TV aan, boek erbij.. Koffie, kerstkransjes.. beetje dat werk. Helaas moesten we door Cis haar slaapje het feestje van de familie van mijn vaders kant, je weet wel die familie die zo van eten houdt, skippen. Met pijn in mijn hart want we wilden het liefst iedereen zien tijdens de feestdagen en ook zijn we niet echt vies van een feestje en met deze familie vieren we kerst in de plaatselijke kroeg. Dat is pas een win-win situatie!

 

Borreltjes en hapjes

Maar goed, het was niet anders ik moest accepteren dat we niet even een paar knuffels, praatjes, borreltjes en hapjes met de kant van de familie konden doen. We haastten ons met tassen vol cadeaus en slaapspullen voor ons drie naar mijn schoonouders. Ik heb onwijs mazzel met mijn schoonfamilie, het voelt als thuis. Het huis was feestelijk versierd en overal (echt overal) lagen cadeautjes. Ook werd er wederom niet zuinig gedaan met lekker hapjes en heerlijke wijn.

 

Verjaardagstaartje

Tweede kerstdag begon dus, het zal je niet verbazen, met een behoorlijk gaar gevoel.. Maar wel ook met een heerlijk kerst ontbijt! Vers gehaald door mijn schoonvader; held! Daarna mochten we een verjaardagstaartje halen bij mijn knappe nichtje om ons vervolgens weer op te doffen voor het kerstfeest met de familie van mijn moeders kant, je weet wel, die familie die zo van lekker eten houdt?!

 

Blij gevoel

Wat zaten we weer heerlijk! Maar toen Cis moe werd heb ik het ook opgegeven.. lichtelijk aangeschoten, vreselijk volgevreten en met een intens blij gevoel omarmde ik mijn bed. Op naar deel 2: Oud & Nieuw! Super veel zin in maar ik MOET nu echt eens met de voorbereidingen gaan beginnen aangezien er 21 man komt + wat kinderen. Rest mij nog te zeggen, voor jullie: Maak er een feest van! En tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *